mobile logo

Airco

“Haal de frisse lucht naar binnen”

Airco onderhoud en reparatie

Heeft u airco onderhoud en reparatie nodig?  En wilt u voordat de zomer begint er zeker van zijn dat wij uw airco hebben gemaakt? Maak dan snel een afspraak. Er is niets vervelender dan in een  snikhete auto rondrijden. Wij als aircospecialist repareren en onderhouden uw airco snel en vakkundig. Zo rijdt u in de winter met een ‘niet beslagen raam’ en ook in de zomer met een prettige temperatuur in uw auto. 

Heb ik airco onderhoud of reparatie nodig? 

Het is belangrijk om regelmatig te controleren of de airco in uw auto nog optimaal werkt.  Vroeg controleren kan namelijk veel narigheden voorkomen. Weet u niet zeker of u onderhoud of reparatie nodig heeft aan uw airco? Of weet u niet goed hoe u de airco moet checken?  Wij helpen u graag. Een airco check is bij ons altijd gratis!

Dit zijn de kenmerken van een kapotte airco:

  • Weeïge lucht in uw auto;
  • Klef gevoel tijdens het autorijden;
  • Ramen blijven beslagen;
  • Airco is ingeschakeld, maar het wordt niet koel.

Herkent u één of meerdere kenmerken die hier boven benoemd staan? Dan is het misschien verstandig dat uw airco nagekeken wordt. Een airco die het helemaal niet meer doet is vervelender dan een airco die met een onderhoudsafspraak weer een tijd mee gaat.

Airco onderhoud

Constateert u één of meerdere kenmerken? Dan adviseren wij u om een airco onderhoudsafspraak te maken. Onze aircospecialisten lossen uw aircoproblemen snel en vakkundig op. U kunt contact op nemen door ons te bellen, maar u kunt ook gewoon langskomen. Er is altijd iemand aanwezig in onze garage in Hilaard (15 kilometer van Leeuwarden). Bel ons op 058 – 251 92 16.

Airco reparatie

Een airco check is bij ons altijd helemaal gratis! De kosten voor het onderhoud en de reparatie van uw airco hangen af van uw merk en type auto. U krijgt dus een gratis check en een prijs geheel op maat. Uiteraard kunt u voor airco onderhoud aan elk merk en type bij ons terecht. Heeft u nu alvast vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Afspraak maken voor airco onderhoud of reparatie

Kan de airco in uw auto wel onderhoud of reparatie gebruiken? Maak dan nu een afspraak! Bel ons op 058 251 92 16

Ook als u vragen heeft over airco reparatiekosten, belt u ons vrijblijvend. Tot ziens in onze garage in Hilaard (15 kilometer van Leeuwarden)

 

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan