mobile logo

Over ons

“De klant is koning, al sinds 1972”

logos1

De klant is koning bij autobedrijf Hoekstra!

Waar vindt met tegenwoordig nog een autogarage met uitstekende service, goede diagnose en een vakkundige aanpak voor al uw onderhoud? Een autobedrijf waar de klant écht koning is? Waar u niet schrikt van een extra bedrag op uw factuur? Wij van autobedrijf Hoekstra, een dorpsgarage van nu, durven te zeggen dat u dat bij ons nog vindt!

Sinds 1971

Autobedrijf Hoekstra bestaat al sinds 1971 en is gevestigd aan de rand van het dorp Hylaard. Een praktische (en mooie) ligging vlakbij Leeuwarden. U vindt bij ons de mooiste occasions en kunt bij ons voor onderhoud terecht met elk type auto. Van een Volkswagens tot een Tesla, u kunt altijd bij ons langskomen. Permanent zijn er ongeveer 25 occasions in ons bestand. Enkelen kunt u bekijken op onze website. Met elke week een andere ‘weekaanbieding’ en ‘nieuw binnen’. De rest kunt u bekijken bij ons in Hylaard.

Wat maakt Autobedrijf Hoekstra speciaal?

Al vanaf 1971 staan wij er om bekend net even dat extra stukje service te bieden. Heeft u bijvoorbeeld specifieke wensen voor een occasion auto? Dan gaan we graag voor u op zoek! Zo hebben we bijvoorbeeld eens een zoekopdracht gekregen voor een ‘Volkswagen Beetle Cabriolet 1.9 TDI diesel’. We hebben een prachtige occasion gevonden en een klant er heel blij mee gemaakt. Wat is uw droomauto?

 

Van bedrijfsauto tot sportauto

Of u nu een bedrijfsauto of sportwagen heeft, uw reparaties en onderhoud verzorgen we direct en vakkundig in onze autogarage. Want dat Autobedrijf Hoekstra een betrouwbare partner is, weten al onze klanten. Voor onze service komen zij daarom regelmatig terug.

Het team van Autobedrijf Hoekstra

Het team van Autobedrijf Hoekstra bestaat uit ervaren werknemers, die vaak al jaren in het vak zitten! Met oog voor detail en vooral een grote passie voor auto’s. Een groot gedeelte van onze vakmannen kunnen thuis lunchen, want wonen in het dorp Hylaard! Ze zijn opgegroeid met onze dorpsgarage.

 

 

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan