mobile logo

Regulier onderhoud; voorkomen is beter dan genezen!

“Ruimte voor een citaat of one-liner”

U ziet het goed; wij bieden geen pakketten meer aan. NIEUW bij autobedrijf Hoekstra is namelijk het ‘regulier onderhoud’.

Autobedrijf Hoekstra staat al jarenlang bekend om eerlijkheid en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarbij hoort continu innovatie. Wij vinden dat onderhoud niet meer te verdelen valt in simpelweg een ‘kleine’ en ‘grote’ beurt. Waarom?

Voorkomen is beter dan genezen!

Bij Autogarage Hoekstra staan wij voor ‘beter voorkomen dan genezen’. Wij willen liever geen dingen vervangen die een lange levensduur hebben. Maar onderhouden liever uw auto goed, zodat u juist niet voor onnodige dure vervangingskosten komt te staan. Wordt een auto goed onderhouden, dan hoeft dat namelijk helemaal niet!

Wat is het verschil met een kleine – en grote onderhoudsbeurt?

Bij een kleine of grote onderhoudsbeurt wordt er vaak een lijstje met onderdelen afgegaan. Zo simpel zien wij het niet. Elke auto is anders en de onderdelen zijn niet altijd in een kleine of grote beurt onder te verdelen.

Onderhoudsbeurt op basis van wat de auto nodig heeft

Wij kijken liever naar wat uw auto nodig heeft, geven hier advies over, waarna we met u kunnen bepalen welke onderhoudsbeurt hieraan te pas moet komen.

Waarom kiezen jullie voor een ‘variabel onderhoud’?

Uit -eigen- onderzoek bleek dat niet alle onderdelen altijd goed gecontroleerd werden, omdat iets bijvoorbeeld buiten een kleine of grote beurt viel. Dit met het risico dat een auto wel weer ‘ok’ was na een kleine onderhoudsbeurt, maar dat de auto wellicht beter een grote onderhoudsbeurt had moeten hebben om weer ‘perfect’ en voor langere tijd goed de weg op te kunnen. Dit weet je niet vooraf.

Meer controleren, ten gunste van de klant

Wij kiezen ervoor om MEER punten te controleren. Ten gunste van de klant. Zou u normaal gesproken voor een grote onderhoudsbeurt kiezen, dan kan het nu zomaar zijn dat u veel goedkoper uitkomt, omdat dit helemaal niet nodig is.

Hoe werkt een variabele onderhoudsbeurt?

Wij kiezen ervoor om MEER punten te controleren dan bij een ‘standaard’ kleine of grote onderhoudsbeurt. Dit doen wij met NIEUW apparatuur, zoals een accutester. Het advies is deels gebaseerd wat d.m.v. een bon uit zo’n apparaat komt. We verzamelen op deze manier data over bijvoorbeeld uw airco, accu en remvloeistof.

Advies op basis van data, daarna pas uitvoering

Met deze informatie kunnen we u een zeer uitgebreid advies geven over onderhoud. De beslissing over welk onderhoud uitgevoerd wordt ligt vervolgens geheel bij u. Wij doen niks zonder overleg.

Wij doen dit ook, en in het bijzonder, voor elektrische auto’s!