mobile logo

Nieuwe banden Friesland

“Houd grip op de weg met de juiste banden”

Op zoek naar nieuwe banden voor uw auto in Friesland? Bij Autobedrijf Hoekstra in Hylaard heeft u keus genoeg. En met het professionele advies van onze vakmensen bent u zeker van de beste autobanden voor uw auto. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid, onze alertheid en persoonlijke benadering.

Michelin, Vredestein, Dunlop (en meer) nieuwe banden in Friesland

Het assortiment nieuwe banden van Autobedrijf Hoekstra in Hylaard (Friesland) bestaat uit de volgende merken:

  • Continental
  • Dunlop
  • Goodyear
  • Michelin
  • Vredestein

Advies op maat

Ieder merk autoband heeft zijn eigen kwaliteiten. En voor elke auto zijn andere autobanden geschikt. Zo zijn er autobanden die geschikt zijn voor hoge snelheden, maar bestaan er ook autobanden waarmee u bespaart op uw brandstofgebruik. Wij adviseren u graag over de autobanden die passen bij uw wensen.

Nieuwe winterbanden Friesland

Bent u op zoek naar nieuwe banden in Friesland voor de wintermaanden? Dan helpen wij u hier graag mee. Bij lage temperaturen zorgen winterbanden voor meer grip en veiligheid, door de speciale rubbersamenstelling. Goede winterbanden zorgen voor een kortere remweg en verbeterde grip op de weg. Wanneer het kouder is dan 7 graden celsius worden winterbanden aangeraden. De banden kunnen het beste gevoerd worden tussen oktober en maart. Het wisselen van banden kan natuurlijk ook bij ons in Friesland.

Autobanden monteren en balanceren

Nieuwe autobanden aangeschaft? Dan zorgen onze monteurs voor een snelle en professionele montage. Een losse autoband monteren kost slechts € 9,25 per band excl. BTW. Naast de verkoop van autobanden bent u ook bij ons ook aan het juiste adres voor het balanceren van uw autobanden.

Kosten

Nieuwe autobanden koopt u voor de nettoprijs. Deze nettoprijs is exclusief een verwijderingsbijdrage.

  • Verwijderingsbijdrage: €1,75 (excl. BTW) per autoband.
  • Het monteren van de banden: €18,-.
  • Per ventiel betaalt u slechts €2,05 excl. BTW.

Nieuwe banden bij Hoekstra in Hylaard (Friesland)

Kortom, voor nieuwe banden in Friesland gaat u naar Autobedrijf Hoekstra. Zoals hier boven beschreven staan wij bekend om onze betrouwbaarheid, alertheid en helpen we u altijd zo goed en persoonlijk mogelijk. We zijn VAG Groep gespecialiseerd (De VAG groep is een van ’s werelds grootste autofabrikanten en produceert onder andere merken als Volkswagen, Audi, Seat en Skoda) en garanderen u dus kwaliteit. We geven altijd eerlijk advies en werken schoon en netjes. Om alle wensen te bespreken kunt u het beste bij ons langskomen.

Kom langs in onze garage op Smidsstrjitte 4 Hilaard of bel ons op 0582 519216 voor meer informatie.

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan