mobile logo

Balanceren & uitlijnen

“Houd uw banden in topconditie en ga veilig de weg op”

Balanceren en uitlijnen autobedrijf Hoekstra

Autobanden uitlijnen en balanceren worden vaak door elkaar gehaald. Toch is er echt een verschil tussen deze twee: met uitlijnen zetten we uw autobanden in de juiste positie (zo is de wegligging optimaal), met het balanceren zorgen we ervoor dat de autobanden rollen zonder trilling.

Autobanden balanceren

Trilt uw stuur tijdens het autorijden? Dan is het tijd om uw autobanden te laten balanceren. Dankzij onze vakmonteurs gaat u comfortabel en veilig de weg op. Bovendien verbruikt u met gebalanceerde autobanden minder brandstof.Met balanceren zorgen we ervoor dat uw banden weer goed contact maken met de weg. Dat levert u de nodige voordelen op:

• Gelijkmatige slijtage van de banden
• Betere wegligging
• Geen last meer van een trillend stuur
• Lagere brandstofkosten

Kosten autobanden balanceren

De kosten voor het balanceren van uw autobanden bedragen bij Autobedrijf Hoekstra maar € 8,75 per band excl. BTW. Wilt u zo zuinig mogelijk rijden? Check dan regelmatig uw bandenspanning en laat uw autobanden balanceren. Zo slijten uw banden minder snel. U gebruikt met de juiste bandenspanning minder brandstof en bespaart u daardoor vele euro’s aan brandstofkosten.

Maak vandaag nog een afspraak voor het balanceren en uitlijnen van uw autobanden. Bel naar 058 – 251 92 16 of stuur een mail naar info@autobedrijfhoekstra.nl.

Autobanden uitlijnen

Door regelmatig uw wielen uit te lijnen houdt u uw autobanden in topconditie. Bovendien gaat u zo ook een stuk veiliger de weg op. Bij Autobedrijf Hoekstra zorgen we voor het vakkundig uitlijnen van uw autobanden. De voordelen van het uitlijnen van autobanden zijn hier onder opgesomd.

• Uw autobanden gaan langer mee
• U bespaart op brandstofkosten
• Uw auto is beter bestuurbaar en dus veiliger

Wanneer autobanden uitlijnen

In verschillende situaties is het verstandig om uw autobanden uit te lijnen:

• Na elke 20.000 kilometer
• Na een aanrijding
• Na het raken van een stoeprand
• Na het rijden door een diepe kuil

In deze situaties merkt u dat uw auto minder prettig rijdt omdat de wielstanden afwijken.

Autobanden laten balanceren en uitlijnen door gediplomeerde monteurs

Bij de montage van nieuwe autobanden of winterbanden balanceren we altijd. Dit betekent dat we met lood de autobanden weer recht op de velgen zetten. Onze vakmonteurs zijn experts in het balanceren van autobanden. De gediplomeerde monteurs van Autobedrijf Hoekstra zorgen ook voor het nauwkeurig uitlijnen van uw wielen. In onze garage beschikken wij over de nieuwste uitlijnapparatuur van John Bean Visualiner Prism om de wielen recht onder uw auto af te stellen. Dit doen we voor maar € 65,- excl. BTW. Daarna ontvangt u een uitlijnrapport.

Plan nu uw afspraak voor balanceren en uitlijnen

Maak vandaag nog een afspraak voor het balanceren en uitlijnen van uw autobanden. Bel naar 058 – 251 92 16 of stuur een mail naar info@autobedrijfhoekstra.nl.

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan