mobile logo

Bandenservice

“Houd grip op de weg met de juiste banden”

Uw autobanden omwisselen van winterbanden naar zomerbanden of andersom? Of wilt u nieuwe banden kopen? Kom dan naar Autogarage Hoekstra in Hylaard. Bij ons kiest u autobanden uit een ruim assortiment. Ook zorgen wij voor de vakkundige montage van uw autobanden.

Autobanden kopen
Nieuwe banden nodig? Autobedrijf Hoekstra is de goedkoopste! In ons uitgebreide assortiment vindt u zomer- en winterbanden van alle topmerken. Uiteraard adviseren wij u over de autobanden die het beste passen bij uw auto.

Voordelen nieuwe autobanden
Versleten autobanden zorgen voor gevaarlijke situaties op de weg, omdat u minder grip heeft. Bij een profieldiepte van minder dan 1,6 mm is het wettelijk verplicht om nieuwe autobanden aan te schaffen. Bovendien profiteert u met nieuwe autobanden van de vele voordelen:

  • Optimaal rijcomfort
  • Besparing op uw brandstofkosten
  • Betere wegligging

Professioneel autobanden monteren
Het monteren van autobanden is een nauwkeurige klus. Onze ervaren monteurs gaan daarom zorgvuldig te werk. Na het monteren balanceren we de autobanden. Zo is het contact met de weg optimaal. Een losse autoband monteren kost slechts € 9,25 per band excl. BTW.

Kosten nieuwe autobanden
Nieuwe autobanden koopt u voor de nettoprijs. Dit is exclusief een verwijderingsbijdrage van €1,75 excl. BTW per autoband. Het monteren van de banden kost dan maar €18,-. Per ventiel betaalt u slechts €2,05 excl. BTW.

060

Autobanden kopen en monteren?
Kom nu naar Autobedrijf Hoekstra in Hylaard. Van advies tot monteren: als het gaat om autobanden regelen wij alles voor u. Meer weten? Bel ons op 058 – 251 92 16. Een e-mail sturen naar info@autobedrijfhoekstra.nl kan natuurlijk ook.

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan