mobile logo

Dit is de titel van deze pagina

“Goede service betekend trouwe klanten”

APK Leeuwarden

APK keuring vlakbij Leeuwarden? 10 minuten van Leeuwarden vindt u Autogarage Hoekstra. Wij zijn een dorpsgarage waar we iedereen persoonlijk helpen en waar u een goede prijs-kwaliteit verhouding vindt. Wij gaan altijd even een stapje verder en zullen altijd eerlijk advies geven. Zo ook over de APK keuring van uw auto.

Hylaard, vlakbij Leeuwarden

De APK keuring is wettelijk verplicht en dient bij een speciale APK-keuringsstation te gebeuren. Wij zijn een onafhankelijk APK-keuringsstation met gediplomeerde monteurs vlakbij Leeuwarden, namelijk in Hylaard. We zullen u nooit verbazen met een rekening die veel hoger uitvalt dan u had verwacht. Wij hameren namelijk nooit op onnodige reparaties.

We testen uw Audi, Volkswagen, etc. op veiligheid en milieu eisen

Wij doen de periodieke keuring voor elk merk en type auto. Van Volkswagens tot Audi’s. Voor alle merken voeren wij een APK keuring uit.  We testen uw auto onder andere op veiligheid, zoals remmen, banden en autogordels. Ook moet uw auto voldoen aan diverse milieueisen waar wij uw auto ook direct op checken. Dit doen we met een APK roetmeting.

APK  vlakbij Leeuwarden voor elke type auto

Het soort brandstof van uw auto heeft veel invloed op wanneer u een keuring moet laten uitvoeren. Heeft u een dieselauto, dan checken we bijvoorbeeld de uitstoot van uitlaatgassen. Bij benzine auto’s geld dat nieuwe auto’s na vier jaar voor de eerste keuring moeten. Daarna moeten deze benzine auto’s nog twee keer om de twee jaar gekeurd worden. Vervolgens ieder jaar. Bij Diesel en LPG geldt dat nieuwe auto’s na drie jaar voor de eerste keuring moeten. Daarna jaarlijks.

Wanneer moet mijn auto voor een APK keuring?

Wilt u weten wat de wettelijke datum is waarop uw auto gekeurd moet zijn? Check dan even de site van het RDW. Is uw auto niet (op tijd) APK gekeurd? Dan loopt u het risico op een boete! Daarnaast is het ook nog eens zo dat wanneer u in een ongeval betrokken bent en uw auto (nog) niet APK gekeurd is, de schade niet wordt vergoed door uw verzekering. Zorg er daarom voor dat uw auto altijd op tijd APK gekeurd is!

Maak nu een afspraak voor een APK

Wij checken uw auto op alle APK punten. Zo gaat u snel weer veilig op weg. Bel 058 – 251 92 16 om een afspraak te maken of mail naar info@autobedrijfhoekstra.nl. Langskomen in Hylaard voor een APK keuring kan natuurlijk ook. Het is maar 10 minuutjes rijden vanuit Leeuwarden!

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan