mobile logo

Betrouwbaar tweedehands auto kopen

Bij het kopen van een tweedehands auto is het uiterst belangrijk dat u het autobedrijf volledig kunt vertrouwen. Het gebeurt namelijk nog steeds regelmatig dat een handelaar bepaalde aspecten van de auto verzwijgt.

Transparantie tijdens het kopen van een tweedehands auto

Wanneer er een mankement van de auto wordt verzwegen komt u hier op een later moment achter. Dan is het vaak dus al te laat. Wij geloven echter in volledige transparantie. Daarom staan onze occasion specialisten vrijblijvend voor u klaar om al uw vragen over de auto te beantwoorden. Daarnaast krijgt u ook gelegenheid een complete testrit te kunnen maken. Zo leert u de auto écht kennen, voordat het te laat is.

Tweedehands auto kopen bij Autobedrijf Hoekstra

Wanneer u op zoek bent naar een occasion komt u allerlei verschillende bedrijven tegen. De meeste autobedrijven zijn te vinden in de Randstad. Voor velen is dit een lange rit. Daar aangekomen krijgt u allerlei verkooppraatjes te horen over de auto. “Nooit wat mee gebeurt” en “gaat nog jaaaaaren mee” zijn veel gehoorde uitspraken. Wat moet u nu daarmee? Bij Autobedrijf Hoekstra geloven wij niet in onrealistische verkooppraatjes. Als betrouwbare dorpsgarage vertellen wij u precies hoe het ervoor staat met een auto. Zo weet u direct vanaf de start waar u aan toe bent en kunt u een doordachte keuze maken.

Ruim aanbod tweedehands auto’s

Bij Autobedrijf Hoekstra vindt u altijd de auto die het beste bij u past. Ons aanbod wordt voortdurend aangevuld. Op onze website vindt u een greep uit dit assortiment. Staat de auto van uw dromen er niet tussen? Geen probleem, wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw droomauto. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met onze occasion specialisten. U kunt uw wensen doorgeven en wij houden u op de hoogte van ons aanbod. Om ons actuele aanbod te bekijken, klik hier.

Uw vertrouwde dorpsgarage dichtbij

Onze deur staat altijd open. Dat hoort nou eenmaal bij het vertrouwde dorpsgevoel dat u van ons gewend bent. Naast het kopen van een tweedehands auto bent u bij Autobedrijf Hoekstra ook aan het juiste adres voor allerlei reparatie en onderhoud. Ook uw APK keuring kunt u bij ons laten uitvoeren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor grote én kleine ruitschade of lakschade. Voor het uitlijnen en balanceren van uw autobanden bent u ook bij ons aan het juiste adres. U merkt het al wel, Autobedrijf Hoekstra is dé plek voor het kopen van een tweedehands auto, auto onderhoud en auto reparatie. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers of kom vrijblijvend langs in Hilaard.

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan