mobile logo

Dit is de titel van deze pagina

“Goede service betekend trouwe klanten”

Ford kopen bij Autobedrijf Hoekstra Friesland

Ford kopen in Friesland? Bij ons in de garage in Hylaard (Friesland) kunt u terecht met autoschade aan uw Ford of voor onderhoud aan uw Ford. Echter, niet alleen voor reparaties en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres, ook verkopen wij geregeld, zeer kwalitatieve, Ford occasions. Bent u nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Betrouwbare Ford kopen in Friesland

Dat Autobedrijf Hoekstra een betrouwbare partner in Friesland is wanneer hu een ford wilt kopen én alle kennis in huis heeft, dat weten onze klanten. Onze service wordt hoog beoordeeld. Autobedrijf Hoekstra al ervaring sinds 1971 met dit automerk, dus u kunt er vanuit gaan dat er voldoende kennis en kunde aanwezig is. Wilt u op de hoogte zijn van alles achter de schermen?  Dan adviseren wij u onze Facebookpagina te volgen. Hier delen wij geregeld nieuws over nieuw occasions, acties en werkzaamheden waar we trots op zijn.

Ford Occasions in Friesland

Neem dus, wanneer u op zoek bent naar een auto van Ford, contact met ons op of breng een bezoekje aan onze garage in Hylaard in Friesland (dit is een dorp op 15 minuten rijden van Leeuwarden). Zo kunt u zelf zien wat voor type auto’s wij in de verkoop hebben. Onze occasions kunt u rustig bekijken op ons terrein. Bent u benieuwd hoe onze specialisten aan het werk gaan met een Ford of andere merken auto’s? U mag gerust een kijkje nemen in onze garage.

VAG-Groep Friesland

Autogarage Hoekstra is aangesloten bij de VAG: Ford, Audi, Seat en Skoda. Wij focussen ons vooral op deze groep, maar in de praktijk zijn er ook vele andere merken waar we mee uit de voeten kunnen, zoals een Tesla. Wij zorgen er voor dat we iedereen kunnen helpen. Ongeacht het automerk kunt u bij ons langskomen voor vakkundig onderhoud en een degelijke reparaties.

Ford aanbod op dit moment

Wilt u direct weten of wij dé Ford te koop hebben staan waar u al tijden naar op zoek bent? Neem dan een kijkje op onze occasions pagina. Hier tonen wij altijd een greep uit ons aanbod. Let op; deze wagens kunnen snel verkocht zijn. Om te weten wat onze gehele aanbod is, vragen we u contact op te nemen of langs te komen. Mochten we op dit moment uw droom-Ford niet te koop hebben staan, dan willen we u gerust helpen met de zoektocht. Dit doen wij vaker voor onze klanten en met succes! Zo hebben we eens deze prachtige VW Beetle Cabrio, gevonden voor een klant.

Afspraak inplannen?

Bent u benieuwd naar ons ford aanbod? Heeft u een auto in gedachten en heeft u onze hulp nodig in de zoektocht? Of wilt u een afspraak maken voor reparatie of onderhoud aan uw eigen Ford? Neem direct contact op!

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan