mobile logo

Gebruikte banden: kies voor nieuw & goedkoper

Gebruikte banden zijn een voordelige oplossing wanneer u met spoed nieuwe banden moet hebben. Maar bij Autobedrijf Hoekstra in Hilaard zijn de nieuwe banden nog goedkoper dan u ergens anders vindt. Bij ons betaalt u namelijk gegarandeerd de inkoopprijs!

Nieuwe banden goedkoper dan gebruikte banden

Wanneer de huidige banden plotseling niet meer goed genoeg blijken, kunnen nieuwe banden een enorme uitgavenpost worden. U wilt natuurlijk veilig de weg op kunnen gaan en kiest daarom het liefst voor nieuwe banden. Maar die hoge kosten… kan dat niet anders? Ja, dat kan anders! En nee, dan werken we niet met misleidende kortingen als “4 halen, 3 betalen”. Bij ons betaalt u voor 4 en u krijgt ook 4. Maar dan voor een goedkopere prijs dan die kortingen waar we het over hadden. Hoe dit werkt? Dat vertellen we u maar al te graag!

Hoekstra’s banden

Stel, u bent op zoek naar 4 nieuwe Michelin banden. Op internet zoekt u kortingsacties af en komt u uiteindelijk de tekst tegen: spotgoedkope Michelin banden, 4 halen 3 betalen. Klinkt verleidelijk, hè? Het uiteindelijke bedrag dat u voor uw neus krijgt, is dan € 255,-. Voor drie banden. Alsnog, niet een al te hoge prijs. Maar wat nou als u 4 nieuwe Michelin banden voor het bedrag van € 180,- kunt krijgen? Dan is € 255,- een hele hoop geld! Klinkt het te goed om waar te zijn? Kom dan langs! U mag gerust meekijken met de hele berekening! Wij verkopen namelijk al onze banden voor de inkoopprijs. Ga voor nieuwe banden i.p.v. gebruikte banden!

Uw voordeel staat voorop

Bij Autobedrijf Hoekstra staat uw voordeel altijd voorop. We vinden het namelijk belangrijk u optimaal van dienst te kunnen zijn. Daarom zoeken we ook altijd samen met u naar een oplossing dat binnen uw budget past! Dat geldt niet alleen voor nieuwe banden, ook voor een kleine of grote beurt, auto- of ruitschade, airco onderhoud en APK. Daarnaast helpen we u graag aan uw droomauto wanneer uw huidige auto toe is aan vervanging. Staat uw droomoccasion niet tussen ons aanbod op de website? Ook dan helpen we u graag!

Van droomoccasion tot schadereparatie

Autobedrijf Hoekstra helpt u bij de zoektocht naar uw droomoccasion. U geeft uw wensen aan ons door en we gaan voor u op zoek naar de perfecte oplossing! Dat is nou eenmaal de all-inclusive service die u van ons mag verwachten en die onze klanten van ons gewend zijn. Als betrouwbare dorpsgarage weet iedereen ons te vinden. We zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de N359 en de N31. Op ongeveer 10 minuten rijden van Leeuwarden af, weet u ons gemakkelijk en snel te vinden. Heeft u een vraag over één van onze vele diensten of occasions? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor u? Neem dan nu contact op met ons.

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan