mobile logo

Occasions te koop dicht bij Leeuwarden (Hilaard)

Occasions te koop vlak bij Leeuwarden (Hilaard)

Betrouwbare occasions kopen vlak bij Leeuwarden (Friesland)? Kom dan langs bij Autobedrijf Hoekstra in Hilaard of kijk online! U kunt bij ons langskomen om ons recente aanbod te bekijken. Zit uw droomauto er niet bij dan willen wij zelfs ons best doen deze voor u te vinden. Wij gaan dan voor u op zoek! Mocht u eerst een greep uit ons aanbod online willen bekijken? Dat kan ook, namelijk op de pagina ‘occasions’.

Betrouwbare occasions kopen Leeuwarden (Hilaard)

U bent bij ons verzekerd van deskundig advies. Zodra er een nieuwe auto binnenkomt, die wij als occasion willen aanbieden, doorloopt hij een grondige controle en wordt hij gekeurd. Onze deskundige autospecialisten lopen de auto helemaal na. U kunt er van verzekerd zijn dat de auto pas beschikbaar komt in onze verkoop wanneer dit is gebeurd. Een betrouwbare occasion kopen doet u daarom bij Autobedrijf Hoekstra.

Een betrouwbare occasion kopen in de doolhof van het internet

Wanneer u op zoek gaat naar een bepaalde occasion, begint de zoektocht meestal op het internet. Daar komt u vele verschillende websites tegen van allerlei bedrijven die u beloven de beste auto te hebben. Het is moeilijk om dan een keuze te maken. U komt erachter dat er vaak meer bij komt kijken dan alleen een belofte. Onduidelijke of bijkomende kosten, mooie praatjes en foto’s waarop de auto er een stuk mooier uitziet dan in werkelijkheid. Gelukkig zijn er nog steeds vertrouwde adressen waar u terecht kunt. Bij Autobedrijf Hoekstra kunt u rekenen op onafhankelijk en deskundig advies. U mag uiteraard ook altijd vrijblijvend langskomen om ons actuele aanbod te bekijken!

Een aankoop zonder verrassingen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om juist geïnformeerd te worden bij het kopen van een occasion. Ook wij hebben hier af en toe mee te maken natuurlijk. Het is geen impulsieve actie en u wilt waar voor uw geld. Daarom zorgen wij ervoor dat er altijd een specialist voor u aanwezig is op onze zaak, zodat u al uw vragen kwijt kunt en hier uitgebreid deskundig antwoord op krijgt. We zijn open en eerlijk. U weet precies waar u aan toe bent.

Garanties en topservice

Wanneer u een occasion wilt kopen bij ons krijgt u altijd de mogelijkheid om zelf te kiezen uit verschillende garantiepakketten:

  • de basisgarantie,
  • de plus garantie of
  • de maxi garantie.

Daarnaast bent u bij ons ook altijd aan het juiste adres voor verschillende servicebeurten en keuringen. Meer informatie over onze servicepakketten vindt u hier.

Kom langs in Hilaard (15 min van Leeuwarden) om occasions te bekijken

Neem een kijkje in ons occasionaanbod of kom langs om de occasions te bekijken. Uiteraard mag u ook altijd bellen voor meer informatie over een bepaalde occasion, service of keuring.

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan