mobile logo

Binnen no-time weer veilig op pad!

Autobedrijf Hoekstra is uw betrouwbare adres voor het laten repareren van schade aan uw auto. Onze goed opgeleide monteurs zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren weer veilig op pad kunt!

Soorten schade aan uw auto

Bent u in een ongeluk betrokken geweest of is er op een andere manier schade ontstaan aan uw auto? Dan is het van belang dat u zo snel mogelijk een ritje maakt naar Autobedrijf Hoekstra in Hilaard. We kunnen namelijk allerlei soorten schade aan uw auto gemakkelijk en snel herstellen. We zijn gespecialiseerd in lakschade en ruitschade. Beide soorten schade moet zo snel mogelijk gerepareerd worden om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Lak schade aan uw auto

Als u lak schade aan uw auto heeft, wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. In dit vochtige, Nederlandse weer verandert een krasje al snel in roestplek op uw auto. Daarnaast laat lakschade uw auto al snel zijn waarde verliezen. In ons eigen spuiterij werken onze gediplomeerde spuiters aan het repareren van de schade. Van tevoren beoordelen wij wat de kosten zullen zijn van de reparatie. Hierdoor kunnen we u altijd een goede indicatie geven van de kosten, en komt u dus niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Schade aan de autoruit

Bij schade aan de autoruit is het vooral van belang dat u niet te lang wacht met de reparatie. Een sterretje kan al gauw een grote barst worden. Dit kan tot hele gevaarlijke situaties leiden. Maar een kleine barst of sterretje kan meestal gemakkelijk gerepareerd worden! Hoe eerder u erbij bent, hoe minder het u waarschijnlijk zal kosten. Een ruit repareren is namelijk stukken goedkoper als een geheel nieuwe ruit vervangen aan uw auto. Binnen no-time gaat u dus weer veilig de weg op!

Schade, en nog veel meer!

U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor het laten repareren van schade, ook voor service aan de auto, banden wisselen en uitbalanceren, en nog veel meer! We zijn daarnaast ook hét adres voor al het onderhoud aan uw auto. APK keuringen, grote en kleine beurt en airco onderhoud. Uiteraard zijn we ook uw adres voor het kopen van uw droomoccasion. We vullen ons aanbod occasions voortdurend aan, dus houd het goed in de gaten om er zeker van te zijn dat u binnenkort wegrijdt in uw droomauto. Zoekt u een bepaalde auto? Geef het gerust aan ons door, dan gaan wij voor u op zoek!

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan