mobile logo

Uw droom occasion kopen bij Autobedrijf Hoekstra

In hartje Friesland is een topautobedrijf gevestigd: Autobedrijf Hoekstra! Uw adres voor topkwaliteit occasions, reparatie, service en keuringen! Bij ons vindt u altijd een ruim assortiment occasions. Genoeg om uit te kiezen, dat vinden wij belangrijk. Zo vindt u bij ons namelijk altijd de occasion van uw dromen.

Snelle service

Daarnaast bent u bij ons verzekerd van snelle service en deskundig advies. Zodra een auto bij ons binnenkomt, doorloopt hij een grondige controle en wordt hij gekeurd. Onze deskundige autospecialisten lopen de auto helemaal voor u na. Dan pas komt de auto beschikbaar in onze verkoop. Een betrouwbare occasion kopen doet u daarom bij Autobedrijf Hoekstra.

Een betrouwbare occasion kopen in de doolhof van het internet

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe occasion, begint de zoektocht meestal op het internet. Daar komt u honderden verschillende websites tegen van allerlei bedrijven die u beloven dat zij dé auto voor u hebben. Al snel ziet u door de mooie verhalen heen. U komt erachter dat er vaak veel meer bij komt kijken dan in eerste instantie wordt gedacht. Onduidelijke, bijkomende kosten, mooie praatjes en auto’s die er mooier uitzien op plaatjes dan in werkelijkheid. Het is een stuk moeilijker geworden om een betrouwbare occasion te vinden in de doolhof van het internet. Gelukkig zijn er nog steeds vertrouwde adressen waar u terecht kunt. Bij Autobedrijf Hoekstra kunt u rekenen op onafhankelijk en deskundig advies. U mag uiteraard ook altijd vrijblijvend langskomen om ons actuele aanbod te bekijken!

Geen verrassingen, alleen betrouwbare advies

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om juist geïnformeerd te worden bij het kopen van een occasion. Een auto is namelijk een waardevolle aankoop. Het is geen impulsieve actie. Daarom zorgen wij ervoor dat er altijd een specialist voor u aanwezig is op onze zaak. Dit betekent dat u al uw vragen kunt stellen en hier uitgebreid deskundig antwoord op krijgt. Zo weet u vanaf de start precies waar u aan toe bent!

Garanties en topservice

Wanneer u een occasion wilt kopen bij ons krijgt u altijd de mogelijkheid om zelf te kiezen uit verschillende garantiepakketten: de basisgarantie, de plus garantie en de maxi garantie. Daarnaast bent u bij ons ook altijd aan het juiste adres voor verschillende servicebeurten en keuringen. Meer informatie over onze servicepakketten vindt u hier. Neem gerust een kijkje in ons occasionaanbod of kom vrijblijvend langs om de occasions te bekijken. Uiteraard mag u ook altijd bellen voor meer informatie over een bepaalde occasion, service of keuring.

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan