mobile logo

Uw droom occasion kopen bij Autobedrijf Hoekstra

Bent u op zoek naar een marktplaats voor auto occasions? Dan bent u bij Autobedrijf Hoekstra in Hilaard aan het juiste adres. We hebben altijd de perfecte occasion voor u klaar staan. Bent u op zoek naar een specifieke auto? Ook dat kunnen we voor u regelen! We gaan dan gericht voor u op zoek en zodra we uw droomauto hebben gevonden, kunt u hem snel komen ophalen.

Top-occasions

Het aanbod wordt voortdurend aangevuld met nieuw, top-occasions. We houden de markt namelijk gericht in de gaten om de mooiste parels voor u ertussenuit te kunnen vissen. Zo bent u altijd verzekerd van uw droom-occasion bij Autobedrijf Hoekstra. Houdt onze weekaanbiedingen en nieuwe occasions daarom ook goed in de gaten, zo mist u geen kans in uw droomauto voor de scherpste prijs te kunnen rijden.

Betrouwbare service

Bij ons staat eerlijk en betrouwbaar advies, centraal. We vertellen het niet mooier dan het is en geven u ons eerlijke mening. Niets is vervelender dan een paar maand na het kopen van een auto, erachter komen dat er iets niet deugt. Dat begrijpen we maar al te goed. Onze monteurs zijn allen ervaren, opgeleide vakmensen. Met hart voor de zaak en een passie voor het werk, bieden we dagelijks onze klanten de beste service. En zeg nu zelf, waar vindt u nu nog een autobedrijf waar de klant echt koning is?! In Hilaard natuurlijk!

Voor u de auto meekrijgt

U ziet een auto op onze website of u komt langs om een kijkje te nemen. Zodra u met ons contact heeft opgenomen gaan wij voor u aan de slag. We lopen de auto nog eens goed na en keuren de auto. Alle details worden voor u nagelopen. Wanneer de auto klaar is en onze goedkeuring heeft, krijgt u van ons een belletje. Het is dan eindelijk zover: u komt uw occasion ophalen!

Hoekstra is uw marktplaats voor auto occasions

Autobedrijf Hoekstra is uw betrouwbare marktplaats voor auto occasions. Dit zijn we al drie generaties lang! Lees meer over ons verhaal door hier te klikken. Naast het aanbieden van top-occasions, zijn we ook uw betrouwbare dorpsgarage voor het uitlijnen en balanceren van uw banden, APK-keuringen, service beurten, airco onderhoud en reparatie en autoschade. Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan