mobile logo

Dit is de titel van deze pagina

“Goede service betekend trouwe klanten”

Volkswagen kopen Friesland

Bij ons in de garage in Hylaard (Friesland) kunt u terecht met autoschade aan uw Volkswagen of voor onderhoud aan uw Volkswagen. Echter, niet alleen voor reparaties en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres, ook verkopen wij geregeld, zeer kwalitatieve, Volkswagen occasions. Bent u nieuwsgierig? Neem contact op!

Betrouwbare Volkswagen kopen in Friesland

Dat Autobedrijf Hoekstra een betrouwbare partner in Friesland is op gebied van Volkswagen en alle kennis in huis heeft, dat weten onze klanten. Voor onze service komen zij daarom regelmatig terug. Autobedrijf Hoekstra heeft dan ook al ervaring sinds 1971 met dit automerk. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Dan adviseren wij u onze Facebookpagina te volgen. Hier delen wij geregeld nieuws over nieuw occasions, acties en werkzaamheden waar we trots op zijn.

 

Volkswagen Occasions in Friesland

Neem dus ter alle tijden contact met ons op of breng een bezoekje aan onze garage in Hilaard in Friesland (dit is een dorp op 15 minuten rijden van Leeuwarden). U kunt dan met uw eigen ogen zien wat voor type auto’s wij in de verkoop hebben staan. Deze vindt u bij ons op het terrein. Ook ziet u direct hoe onze specialisten aan de slag gaan met bijvoorbeeld het onderhoud aan uw Volkswagen.

VAG-Groep Friesland

Autogarage Hoekstra is aangesloten bij de VAG. Bij ons in kunt u terecht met autoschade of voor onderhoud met al deze merken die vallen onder de VAG-groep: Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Wij focussen ons vooral op deze groep, maar in de praktijk zijn er ook vele andere merken waar we mee uit de voeten kunnen, bijvoorbeeld ook Tesla. Ongeacht het automerk kunt u bij ons langskomen voor vakkundig onderhoud en een degelijke reparaties.

Volkswagen aanbod op dit moment

Wilt u direct weten of wij dé Volkswagen te koop hebben staan waar u al tijden naar op zoek bent? Neem dan een kijkje op onze occasions pagina. Hier tonen wij altijd een greep uit ons aanbod. Let op; deze wagens kunnen snel verkocht zijn. Voor het gehele aanbod vragen we u contact op te nemen of langs te komen. Mochten we op dit moment uw droom-Volkswagen niet te koop hebben staan, dan willen we u gerust helpen met de zoektocht. Dit doen wij vaker voor onze klanten en zij stellen dit vaak erg op prijs. Zo hebben we de prachtige VW Beetle Cabrio, die u hier boven op de afbeelding ziet staan, gevonden voor een klant.

Afspraak inplannen?

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Heeft u een auto in gedachten en heeft u onze hulp nodig in de zoektocht? Of wilt u een afspraak maken voor reparatie of onderhoud aan uw eigen Volkswagen? Neem direct contact op!

Belangrijk!

Ontvang per mail uw APK-reminder
Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW
Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?
Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan